Hamburger med stekt potatis

Antal portioner: 4

Färdigt på: 20 min

 

Ingredienser

800 g nötfärs

2 tsk worcestershiresås

salt

peppar

8 skivor toastbröd

1 burk saltgurka

8 skivor cheddarost

2 st tomater

1 st salladshuvud

1 pkt bacon

rostad lök

1 msk chilisås

1 burk bostongurka

4 msk majonnäs

1 msk konjak

 

 

Gör så här

 

1. Blanda nötfärsen med worcestershiresås, salta och peppra. Forma till burgare och stek dem i en panna med smör till önskad stekgrad.

2. Blanda ihop chilisås, bostongurka, majonnäs och konjak till en dressing.

3. Rosta eventuellt bräden lätt i en stekpanna.

4. Skär tomaten och salladen och lägg upp resten av tillbehören i skålar. Servera tillsammans med hamburgaren, brödet och dressingen.

 


Tillbaka